Advertentie management systeem

e-Uitgever

e-Uitgever is een unieke verzameling van systemen welke uitgevers in staat stelt om optimaal gebruik te maken van Internet mogelijkheden.

Circle Epublisher

In de basis biedt het systeem een unieke digitale bewijsnummerservice. Hiermee kunnen uitgevers aan hun klanten (adverteerders en mediabureaus) snel, efficiënt en kwalitatief inzage verstrekken in advertentieplaatsingen. Dit revolutionaire systeem biedt de adverteerder (en mediabureau) de mogelijkheid om razendsnel te zoeken naar plaatsingen op basis van diverse selectiecriteria. De gevonden informatie bevat niet alleen een kopie van de pagina met de advertentie, maar toont tevens de bijhorende plaatsinggegevens. Uiteraard zijn deze plaatsinggegevens beveiligd en worden deze uitsluitend getoond aan de opdrachtgever (adverteerder en/of mediabureau) d.m.v. een ID en wachtwoord.

De belangrijkste voordelen van digitale bewijsnummering zetten we graag nog een keer voor u op een rij:

tijdsbesparing: er zijn minder handelingen nodig de lange doorlooptijd door grote hoeveelheden bewijsnummers wordt verkleind digitale bewijsnummering stelt veel meer informatie ter beschikking in één oogopslag duidelijk om welke advertentie(s) het gaat deze dienst is gratis voor mediabureaus en adverteerders Hierdoor worden besparingen verkregen inherent aan het vervangen van het fysieke bewijsnummerproces en een verhoogde transparantie. Daarnaast zijn er nog meer voordelen te benoemen vanuit bijvoorbeeld milieutechnisch oogpunt:

 • minder papierverbruik
 • minder transportkosten
 • dus minder energieverbruik

Helpdesk

De (Engelstalige) helpdesk is bereikbaar tussen 08:30 - 18:00 uur.
T +44 (0) 207 650 9731
Mail ons
Systeem eisen
Mac of PC met:
Safari 2 of hoger
Firefox 1.5 of hoger
IE 6 of hoger

In Brief

 • Campaign Management

  Campaign Management

  Verifying ads ran as intended

 • Improved Efficiency

  Improved Efficiency

  Correct errors and agree compensation

 • Savings

  Savings

  Online systems saving time and money

 • Tailored

  Tailored

  Self-serve and managed services available